Ingrediente:
- 1 conserva morcovi tineri
- 1 conserva porumb dulce boabe in vid
- 1 conserva mazare boabe verde
- 1 castravete murat
- 250 g maioneza light
- pentru maioneza light:
- 10 pufuleti zdrobiti cu furculita
- 1 lingura de mustar
- 50 ml ulei de masline
- 100 ml lapte condensat
Mod de preparare:
Maioneza:
se amesteca pufuletii cu mustarul, pana se obtine o pasta omogena;se adauga uleiul de masline in fir subtire, ca si la maioneza clasica;
se adauga treptat laptele condensat, amestecand continuu;
Salata:
se scurg legumele din conserva si se amesteca intr-un bol;
se toaca marunt castravetele murat si se stoarce bine de zeama, ca sa nu se taie maioneza;
se adauga maioneza ,amestecand prin rasturnare,deoarece este mai sensibila decat cea clasica;
se orneaza dupa preferinta