vineri, 18 ianuarie 2013

Salata a la Russe

Ingrediente:

  • 1 conserva morcovi tineri
  • 1 conserva porumb dulce boabe in vid
  • 1 conserva mazare boabe verde
  • 1 castravete murat
  • 250 g maioneza light
  • pentru maioneza light:
  • 10 pufuleti zdrobiti cu furculita
  • 1 lingura de mustar
  • 50 ml ulei de masline
  • 100 ml lapte condensat


Mod de preparare:

   Maioneza:

se amesteca pufuletii cu mustarul, pana se obtine o pasta omogena;

se adauga uleiul de masline in fir subtire, ca si la maioneza clasica;

se adauga treptat laptele condensat, amestecand continuu;

   Salata:


se scurg legumele din conserva si se amesteca intr-un bol;

se toaca marunt castravetele murat si se stoarce bine de zeama, ca sa nu se taie maioneza;

se adauga maioneza ,amestecand prin rasturnare,deoarece este mai sensibila decat cea clasica;

se orneaza dupa preferinta

Pofta buna ! .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu