joi, 17 ianuarie 2013

Mingiute umplute cu pui

Ingrediente:

  • 1 cana apa
  • 1/2 cana unt
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 cana faina alba
  • 4 oua





Umplutura:

  • 2 cani carne de pui fiarta si maruntita
  • 250 grame ananas fara suc
  • 1/2 cana maioneza
  • 1/4 cana telina maruntita
  • 1/4 cana ceapa verde maruntita
  • 1/4 cana nuci
  • 2 linguri castravete
  • 1/2 lingurita condimente
  • 1/4 lingurita paprika
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se amesteca apa, untul si sarea si se pun la fiert.

Se adauga faina, toata odata, si se amesteca pana la formarea unei mici mingi.

Ia vasul de pe foc si lasa-l asa 5 minute.

Adauga ouale, cate unul pe rand, amestecand bine dupa fiecare adaos.

Continua sa amesteci bine pana la uniformizare.

Pune amestecul, sub forma unor mici mingiute, intr-o tava, la cuptor.

Coace-le aproximativ 15-20 minute.

Inteapa-le, pentru a permite iesirea aerului cald din ele si lasa-le sa se raceasca.

Taie mingiutele in jumatate si lasa deoparte partile de sus; indeparteaza interiorul moale.

Intr-un vas, amesteca ingredientele umpluturii, cat mai bine.

Umple partea de jos si pune pe fiecare partea de sus.

Trebuie tinute la frigider pana la servire.

Ceea ce ramane se pastreaza tot la frigider.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu