joi, 17 ianuarie 2013

Oua umplute

Ingrediente:

  • 10 oua
  • 1 pate de pui
  • maioneza (eu va recomand sa o faceti acasa, nu cumparata)
  • iaurt
  • patrunjel proaspat
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • putina boia
  • usturoi


Mod de preparare :

Degresam ouale si pe punem la fiert.

Dupa ce au fiert le curatam de coaja, le taiem in doua si le scoatem galbenusurile.

Galbenusurile le pasam bine cu furculita si le amestecam cu pateul de pui, 1-2 linguri de maioneza, patrunjel proaspat tocat, sare si piper proaspat macinat.

Amestecam bine si umplem jumatatile de oua.

Sosul: in maioneza ramasa adaugam iaurt pana cand obtinem o compozitie usor lichida (nu stiu exact sa va spun cantitati).

Omogenizam bine si adaugam un catel mic mic de usturoi pisat, sare si putin patrunjel tocat.

Asezam sosul pe un platou si peste asezam ouale.

Le oranam cu frunzulite de patrunjel cret si boia.

Pofta buna !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu