vineri, 18 ianuarie 2013

Salata Caprese

Ingrediente :


  • 2 (250 gr) mozzarelle proaspete din lapte de vaca sau bivolita
  • 3-4 rosii mari
  • 40 gr frunze busuioc
  • 20 gr seminte pin/nuci/alune
  • 1 catel mic usturoi
  • 50 gr parmezan
  • 1/2 pahar ulei de masline


Mod de preparare:

Spalam rosiile, le stergem si le taiem in felii potrivite.

Taiem mozzarella in felii de aceeasi grosime cu feliile de rosie.

Le asezam pe un platou alternand feliile de rosie cu cele de mozzarella.

Mixam frunzele de busuioc spalate si sterse cu hartie absorbanta de bucatarie, impreuna cu semintele de pin, 1 catel mic de usturoi si parmezanul dupa care incepem sa adaugam treptat uleiul de masline.

Adaugam pesto-ul pe deasupra feliilor de rosie si mozzarella si servim.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu